Elintarviketeollisuuden vehnägluteeni on proteiinikompleksi, joka saadaan aikaiseksi täydellisestä vehnäjauhon ja veden sekoituksesta.
Elintarviketeollisuuden vehnägluteenilla on tyypillisesti proteiinipitoisuus 78-82 %. Se lisää paitsi ravintoarvoa, myös tuotteen toiminnallista proteiinipitoisuutta, johon se lisätään.
• Brändi: VIMAL
• Pakkaus: 25 kg:n käsityöpussit
• Alkuperä: Turkki
• MOQ (Minimi Tilausmäärä): Konttipohjainen
• Säilytysolosuhteet: Säilyvyysaika on 2 vuotta. Tulisi säilyttää kuivassa ja viileässä paikassa, suojassa suorilta auringonpaisteelta ja sateelta.
• HS-koodi: 1109000000
• Sertifikaatit: HALAL, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, GM
Vimal on yksi Turkin suurimmista elintarviketeollisuuden vehnägluteenin toimittajista. Odotamme kaksipuolista yhteistyötä....
Erityisvaatimukset
Ulkonäkö: Vaaleankeltainen
Proteiini (kuivapohjainen, Nx6.25, %): ≥78
Kosteus (%): ≤8.0
Rasva (%): ≤1.0
Tuhkakuivapohjainen, %): ≤1.0
Veden imeytymisnopeus (%): ≥160
Partikkelikoko: (80 mesh, %) ≥95
Kokonaislevykanta: ≤20000 cfu/g
E.